Teksti suurus: A A A  
 
 
Avaleht
Projektivabrik nr. 1
Armastame oma tööd
Mõned teostatud projektid
Haridus
Turism
Tööstus
Keskkonnakaitse
Kohalik ja regionaalareng
Piiriülene koostöö
Meie teenused
Koostööpartnerid
Uudised ja teated
Kontakt

Otsingu kast
 
Turism Prindi
 

MÕISA PEAHOONE SOKLIKORRUSE ÜMBEREHITAMINE TERVISEKESKUSEKS
  Tegevusvaldkond: Spa-turism ja teised turismiteenused
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2017-2019
  Lühikirjeldus: Investeeringu üldeesmärgiks oli hooajalisust vähendavate heaoluteenuste arendamine. Loodi uus heaoluteenuste kompleks (SPA ehk tervisekeskus) hoone soklikorrusele. Tehti ulatuslikke ümberehitustöid ning paigaldati teenuse pakkumiseks vajalikke seadmeid, s.h. tuletõrje- ja infoedastussüsteem.
 
 
 
PUHKEKÜLA TEENUSTE MITMEKESISTAMINE JA ENERGIATÕHUSUSE PARANDAMINE
  Tegevusvaldkond: Majutus- ja teised turismiteenused
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2015-2017
  Lühikirjeldus: Toetuse abil on plaanis rajada puhkekülasse 3 uut maja, milles saab hakata pakkuma külastajatele lastehoiuteenust ning erinevaid käelisi tegevusi nii lastele kui täiskasvanutele. Toetuse abil on plaanis moderniseerida köögikompleks, sest praegune köögilahendus ei vasta ettevõtte kasvanud vajadustele. Plaanis on laiendada ja ümber ehitada köögi ruume, laiendada külmkambreid ning uuendada köögi seadmeparki. Toetuse abil on plaanis konkurentsivõime tõstmiseks luua külastajatele uusi vaba aja veetmise võimalusi.
 
 
 
TURISMITOODETE ARENDAMISE VÄIKEPROJEKT
  Tegevusvaldkond: Spa-turism, aktiivne puhkus
  Rahastaja: EAS
  Teostamise aeg: 2010
  Lühikirjeldus: Projekti spetsiifilisteks eesmärkideks oli uuendusliku toote loomise läbi: Motiveerida pereinimestest välisturiste SPAd külastama. Lapsed on meie tulevik ja tuleviku spaa fookuses on lapsed!; Pikendada välisturistide keskmist külastusaega; Tõsta SPA konkurentsivõimet rahvusvahelisel spaaturismi turul, luues oma unikaalse nišši – selja- ja rühiprobleemide raviteenused lastele ja noorukitele; Tõsta spaahotelli täituvust.
 
   
 
MULTIFUNKTSIONAALSE TURISMI- JA AKTIIVPUHKEKESKUSE LOOMINE
  Tegevusvaldkond: Aktiivne puhkus, kultuuriturism
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2008-2010
  Lühikirjeldus: Projekti eesmärgiks oli multifunktsionaalse turismi- ja aktiivpuhkekeskuse (Multipleksi) loomine ajaloolise mõisa baasil ja maapiirkonnas innovaatilise ja unikaalse sisetennisehalli rajamine.
 
   
 
GOLFIVÄLJAKU TEENUSTE TÄIUSTAMINE
  Tegevusvaldkond: Aktiivne puhkus
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2008-2010
  Lühikirjeldus: Käesoleva projekti üldeesmärgiks oli mitmekesistada Lääne maakonna turismitoodet ning pakkuda aktiivse ja populaarse puhkuse võimalust väljaspool Tallinna. Ettevõtte põhitegevusalaks on golfiväljaku ehitamine ja haldamine ning sellega kaasneva infrastruktuuri arendamine, samuti vaba aja ja turismiteenuste osutamine kas otse või läbi operaatori.
 
   
 
MÕISA ARENDAMINE KULTUURI-TURISMI OBJEKTIKS
  Tegevusvaldkond: Kultuuriturismi teenused
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2006-2008
  Lühikirjeldus: Projekti eesmärgiks oli ajalooliselt ja kultuuriliselt väärtusliku objekti - Kadrina vallas asuva mõisa- taaskasutusele võtmine kultuuri-turismi objektina. Planeeritavateks tegevusteks oli kultuuriturismi teenuste pakkumine: kontserdid, salongiteatri etendused, pidulikud üritused, näitused ja näitus-müügid, lastepeod ja -laagrid, kokkutulekud, seminarid jne.
 
   
 
„KUUE MEELE PÜHAMU” BOUTIQUE RESORT & SPA
  Tegevusvaldkond: Majutus- ja teised turismiteenused
  Rahastaja: EAS
  Teostamise aeg: 2006 - 2007
  Lühikirjeldus: Projekt on suunatud unikaalse turismitootekontseptsiooni arendamisele ja turule toomisele. Projekti tulemusena taaselustatakse muinsuskaitsealune objekt ning luuakse uus ja Eestis ainulaadne butiik-kuurort ja looduslik Spa – „Kuue meele pühamu” (ingl. Boutique Resort & Natural Spa - Sanctuary of Six Senses), millest saab koht, kuhu tullakse selle koha enda ja selle poolt pakutavate teenuste ning atmosfääri pärast.
 
   
 
HOTELLI REKONSTRUEERIMINE HOOAEGA PIKENDAVATE TEENUSTE JUURUTAMISEKS
  Tegevusvaldkond: Majutusteenused
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2003 - 2005
  Lühikirjeldus: Projekti eesmärgiks oli juurutada Saaremaal asuvas hotellis hooaega pikendavaid teenuseid ning parandada olemasolevate teenuste kvaliteeditaset. Investeeringujärgselt käivitus juurdeehitatud osas thalasso-keskus, mis pakub erinevaid tervise-, lõõgastuse- ja iluprotseduure. Lisaks ehitati ja varustati invatuba ning täielikult rekonstrueeriti köök koos seadmetega. Tulemusena vastab hotelli toitlustuskompleks kõige rangematele sanitaar- ja toiduhügieeni nõuetele, tekkis juurde 10 uut majutuskohta ning rekonstrueerimisjärgselt vastab euronõuetele 100 hotellikohta. Seoses thalasso-keskuse avamisega loodi 3 uut aastaringset töökohta. Hooaja pikendamise arvelt on hotelli keskmine täituvus kasvanud 15% võrra.
 
 
 
JÕELÄHTME GOLFIKOMPLEKSI TURULETULEKU PROGRAMM
  Tegevusvaldkond: Aktiivne puhkus
  Rahastaja: EAS
  Teostamise aeg: 2005 - 2007
  Lühikirjeldus: Projekti käigus koostati golfikeskuse operaator-ettevõttele turundusplaan ning edukalt taotleti toetust selle elluviimiseks. Projekti eesmärgiks oli suurendada Eesti populaarsust golfiturismi sihtriigina.
 
     
 
JÕELÄHTME GOLFIKOMPLEKSI PÕHJAVÄLJAKU GOLFIRADADE JA GRIINIDE RAJAMINE
  Tegevusvaldkond: Aktiivne puhkus
  Rahastaja: PRIA
  Teostamise aeg: 2004 - 2006
  Lühikirjeldus: Rajati esimene Eestis golfiväljak, mis vastab kõige rangematele rahvusvahelistele standartidele (US Professional Golf Association). See andis võimaluse liituda Euroopa parimate golfiklubide võrgustikuga PGA European Tour Courses ning hakata tooma Eestisse mitte üksnes golfituriste, vaid ka rahvusvahelisi võistlusi. Loodi 16 uut töökohta.
 
     
 
INFRASTRUKTUURI RAJAMINE GOLFI- JA PUHKEKESKUSELE JÕELÄHTMES
  Tegevusvaldkond: Aktiivne puhkus
  Rahastaja: EAS
  Teostamise aeg: 2004 - 2005
  Lühikirjeldus: Rajati juurdepääsuteede ja tehnovõrkude kompleks (s.h. niisutus- ja kuivendussüsteemid) Eesti seni suurimale golfikeskusele Jõelähtme vallas. Projekti tulemusena sai alustada golfiväljakute ja klubihoone rajamist.
 
   
 
ManNet Partners Baltics OÜ
Tornimäe 7-9, 10145 Tallinn, Telefon: 50 21 484,  : , E-post: info@mannetpartners.ee